Billeder fra butikken

  • 0 views

VIL DU DIT KÆLEDYR DET BEDSTE!!!! Så fortsæt læsningen.........Vi sælger. Læs mere.

labrador75

http://www.butikovergaard.dk

Rybjergvej 75, Rærup

Se virksomhedsprofil

annonce Beskrivelse

VIL DU DIT KÆLEDYR DET BEDSTE!!!! Så fortsæt læsningen………Vi sælger nok noget af DANMARKS BEDSTE HUNDE- & KATTEFODER, vi går ind for naturlige produkter HELT UDEN kunstige farve- og tilsætningsstoffer og UDEN sojaproteiner (som er skadelig for hundens sundhedstilstand).Vi ønsker IKKE at sælge foder der er konserveret med BHA / BHT samt Ethoxyquin, da det er direkte kan påføre dyrene meget alvorlige sygdomme Konserveringsmidler:BHA og BHT – BHA er butyl hydroxyanisol. BHT er butyl hydroxytoluen. Begge dele er blevet associeret med leverskader, fosterskader, og stofskifteproblemer. Der er også spørgsmål om cancer. Ethoxyquin – dette konserveringsmiddel har været den mest diskuterede ingrediens i hundemad i de sidste mange år. Det er et kemisk konserveringsmiddel, der er blevet meget brugt for at forebygge fordærvelse. Det bliver påstået at ethoxyquin har givet kræft, lever, nyre og skjoldbrusk kirtels dysfunktion, fertilitetsproblemer og mere, men påstandene er ikke blevet bevist endnu. Vi er KENDTE for den BEDSTE KVALITET, den bedste SERVICE, de bedste PRISER – og rigtig mange anbefaler andre at købe deres foder hos os, og det er vi rigtig stolte af. FORTÆL DINE VENNER OM OS OG VORE PRODUKTER.
Vi leverer gerne (gratis i forhold til mængde og afstand)
Sender også med fragtmand eller postnord.

Butik Overgaard er en lille butik, hvor vi forhandler hunde- og katte foder af mærkerne Kennel Højvang som er et DANSK produkt og har status som et "Super Premium" produkt, Sportsmands Pride, Arion Friends, og Pets4fun samt div artikler til hunde og katte.
Det vi ikke har på hylderne, kan vi skaffe (næsten) i løbet af få dage.


Vi ønsker kun at sælge foder HELT UDEN SOJAPROTEINER, uden kunstige farve- og andre tilsætningsstoffer.


Vore produkter er lavet af 100 % naturlige råvarer.Vi sælger MÅSKE DANMARKS ALLERBEDSTE FODER TIL HUNDE OG KATTE, OG vi står inde for kvaliteten
De bedste kvalitetsingredienser sikrer et meget velsmagende foder - vi giver selvfølgelig smagsgaranti.Kennel Højvang er udviklet sådan, at det kan bruges til alle hunderacer og til alle aldre lige fra hvalp og til en ældre hund samt til drægtige tæver, kastererede og steriliserede hunde.

Hundene udnytter det super godt ca 80-83 %, og så til en pris, hvor alle kan være med.

Sportsman`s Pride er et super godt produkt, som prismæssigt ligger mellem Højvang og Arion. 
Sportsman`s Pride katte foder er sammensat på en sådan måde, at den kan bruges både til killinger og voksne katte, den kan også anvendes til kastrerede og steriliserede katte, og til katte der er i risikogruppe for urinvejssten.


En helt UNIK OG FANTASTISK god og smagsfuld foder som alle katte elsker, og katte kan tage på af den, selv kræsne katte elsker den. Vi har haft to katteopdrættere til at teste den, og de roser den meget.VI YDER DEN BEDSTE SERVICE - VI HAR ALTID TID TIL EN SNAK OM DIN HUND ELLER KAT.

Vi giver meget gerne råd og vejledning i forhold til foder, fodring, opdræt, træning/opdragelse, problemer og lignende af hunde og katte. 
Vi er aldrig længere væk end telefonen!VI LEVERER GERNE (gratis i forhold til afstand

Fra samme sælger