SUPER PRODUKT….Nedsætter med GARANTI hundens fældning til under det halve samt flere andre POSITIVE VIRKNINGER

  • A: 

  • 0 views

Hvorfor Tobisolie frem for andre fiskeolier: Tobis fisken er allerførst. Læs mere.

110,-

labrador75

http://www.butikovergaard.dk

Rybjergvej 75, Rærup

Se virksomhedsprofil

annonce Beskrivelse

Hvorfor Tobisolie frem for andre fiskeolier:
Tobis fisken er allerførst i fødekæden og lever udelukkende af plankton, hvorimod f.eks. laksen er en rovfisk og lever af andre fisk og er allersidst i fødekæden, hvorved alle forureninger så som tungmetaller med videre kan være ophobet i rovfisken.
Tobis olie er et sundt daglig tilskud til foderet.
Tobis olie er en ren Omega3 fiskeolie med udelukkende flerumættede fedtsyrer, som ikke indeholder proteiner eller A, D og E vitaminer, men et højt indhold af carotin.
Bruges tobisolie dagligt som tilskud opnås en blød og smidig hud samt en skinnende blank pels og som en MEGET VIGTIG SIDEGEVINST
Nedsætter med garanti fældningen til under det halve
Dosering 1 gang dagligt:
små hunde: 5 ml. (Kat eller Dansk Svensk gårdhund)
store hunde: 10 ml. (Labrador/Schæfer)
TOBIS OLIEN ER DEN ALLER BEDSTE KVALITET – DERFOR

Butik Overgaard er en lille butik, hvor vi forhandler hunde- og katte foder af mærkerne Kennel Højvang som er et DANSK produkt og har status som et "Super Premium" produkt, Sportsmands Pride, Arion Friends, og Pets4fun samt div artikler til hunde og katte.
Det vi ikke har på hylderne, kan vi skaffe (næsten) i løbet af få dage.


Vi ønsker kun at sælge foder HELT UDEN SOJAPROTEINER, uden kunstige farve- og andre tilsætningsstoffer.


Vore produkter er lavet af 100 % naturlige råvarer.Vi sælger MÅSKE DANMARKS ALLERBEDSTE FODER TIL HUNDE OG KATTE, OG vi står inde for kvaliteten
De bedste kvalitetsingredienser sikrer et meget velsmagende foder - vi giver selvfølgelig smagsgaranti.Kennel Højvang er udviklet sådan, at det kan bruges til alle hunderacer og til alle aldre lige fra hvalp og til en ældre hund samt til drægtige tæver, kastererede og steriliserede hunde.

Hundene udnytter det super godt ca 80-83 %, og så til en pris, hvor alle kan være med.

Sportsman`s Pride er et super godt produkt, som prismæssigt ligger mellem Højvang og Arion. 
Sportsman`s Pride katte foder er sammensat på en sådan måde, at den kan bruges både til killinger og voksne katte, den kan også anvendes til kastrerede og steriliserede katte, og til katte der er i risikogruppe for urinvejssten.


En helt UNIK OG FANTASTISK god og smagsfuld foder som alle katte elsker, og katte kan tage på af den, selv kræsne katte elsker den. Vi har haft to katteopdrættere til at teste den, og de roser den meget.VI YDER DEN BEDSTE SERVICE - VI HAR ALTID TID TIL EN SNAK OM DIN HUND ELLER KAT.

Vi giver meget gerne råd og vejledning i forhold til foder, fodring, opdræt, træning/opdragelse, problemer og lignende af hunde og katte. 
Vi er aldrig længere væk end telefonen!VI LEVERER GERNE (gratis i forhold til afstand

Fra samme sælger