ALVOR…Læs dette — Fra virkelighedens verden

  • A: 

  • 0 views

Inge Marie Enemark Hansen skrev til Butik Overgaardfølgende: Jeg vil. Læs mere.

labrador75

http://www.butikovergaard.dk

Rybjergvej 75, Rærup

Se virksomhedsprofil

annonce Beskrivelse

Inge Marie Enemark Hansen skrev til Butik Overgaardfølgende:
Jeg vil gerne på denne side fortælle om Freyas og vores udfordringer med allergi. Freya er en altid glad O’Grady labrador på snart 8 år. Freya fik de første symptomer på allergi, da hun gentagende gange fik svamp i øerne. Jeg taget en masse blodprøver på hende og de fandt ud af hun at hun var allergisk over for husstøvmider og lagermider.

Jeg fik anbefalet en speciel hundemad ( hyberallergenik) da det var det mad de mente hun bedst kunne tåle. Freya fik ved siden af prednisolon for at dæmpe hendes kløe. Freya bed hele tiden i sine bagdel og poter nogle gange helt til blods, hvis jeg ikke holdt øje med hende hele tiden og fik givet hende en eksta prednisolon.Hendes behov forprednisolon steg løbende gennem årene.Jeg var helt panisk for, at nogen skulle komme til at give hende en godbid, da jeg så skulle give ekstra medicin de næste 7 dage.Freya begynde at få en hvid hinde på hendes øjne og hun holdt op med at komme i løbetid.Freya kunne heller ikke tåle at få pipetter eller tabletter mod lopper,men lopper kunne hun heller ikke klare at få, så hun måtte have ekstra prednisolon for at klare dette.

Freyas immunforsvar blev ringere og ringere og hun blev derfor syg når hun var ude at blive passet. Hundepensionen kunne til sidst ikke magte at have hende,da det var synd for hende.Freya mistede det meste af hendes hår og der kom ikke nyt. Hendes hale var næsten hårløs og derfor slog hun hul på halen hele tiden, da hun er en logrende hun,jeg stod derfor i et dilemma var det et værdigt hundeliv?Freya var da kun 7 år. Jeg fik en snak med Annie og hun fortalte mig om sojaproteiner, jeg vidste ikke noget om sojaproteiner og havde aldrig tænkt på,at se på Freyas mad, da den jo var anbefalet af dyrlægen,jeg var faktisk bange for at skade hende ved at skifte foder. Hendes foder indeholdt sojaproteiner.

Freya så efterhånden meget ramponeret ud, hårløs, træls pels og der skulle flere og flere prednisolon til, for at hun kunne have en rimelig dag. Jeg skulle derfor overveje, om dette kunne blive ved. Jeg havde aldrig prøvet at skifte foder, men alt skulle være prøvet før vi kunne sige farvel til Freya.Jeg besluttede at vi skulle prøve at give hende den sojaproteinfrie foder for det kunne ikke blive værrer.Jeg startede med den nye mad den 21-01-15 og det var med bankende hjete, for hvad ville der ske. Freya kunne godt lide den nye mad og da der var gået 14 dage begyndte Freya at få nyt hår. Freya får sammen med maden også tobis fiskeolie. Efter 3 uger forsvandt den hvide hinde på hendes øjne og hun har ikke haft svamp i ørerne siden. Da der var gået ca 6 uger kom Freya i løbetid og det havde hun ikke været i 5 år.

Freya får nu hvidløgsdråber for lopper. Freya får stadig lidt prednisolon. Freya har idag fuld hårpragt og fået sin stolte flotte hale igen. Freya har idag et værdigt hundeliv og nu bliver hun snart 8 år. Jeg kommer aldrig til at give min hund hundemad med sojaproteiner i mere,nu jeg har set hvad det har gjort ved min hund.Havde jeg vidst dette for lang tid siden,så havde Freya været sparret for meget og jeg havde sparet en masse dyrlægeregninger og bekymringer.Hvis I har spørgsmål til mit indslag, så vil jeg svare på dem her.Jeg vil gerne sige tak til Annie for informationen om sojaproteiner.Det har reddet Freyas liv. Mvh Inge MarieFør og efter billeder sendt af Inge Marie er lagt ind.

Butik Overgaard er en lille butik, hvor vi forhandler hunde- og katte foder af mærkerne Kennel Højvang som er et DANSK produkt og har status som et "Super Premium" produkt, Sportsmands Pride, Arion Friends, og Pets4fun samt div artikler til hunde og katte.
Det vi ikke har på hylderne, kan vi skaffe (næsten) i løbet af få dage.


Vi ønsker kun at sælge foder HELT UDEN SOJAPROTEINER, uden kunstige farve- og andre tilsætningsstoffer.


Vore produkter er lavet af 100 % naturlige råvarer.Vi sælger MÅSKE DANMARKS ALLERBEDSTE FODER TIL HUNDE OG KATTE, OG vi står inde for kvaliteten
De bedste kvalitetsingredienser sikrer et meget velsmagende foder - vi giver selvfølgelig smagsgaranti.Kennel Højvang er udviklet sådan, at det kan bruges til alle hunderacer og til alle aldre lige fra hvalp og til en ældre hund samt til drægtige tæver, kastererede og steriliserede hunde.

Hundene udnytter det super godt ca 80-83 %, og så til en pris, hvor alle kan være med.

Sportsman`s Pride er et super godt produkt, som prismæssigt ligger mellem Højvang og Arion. 
Sportsman`s Pride katte foder er sammensat på en sådan måde, at den kan bruges både til killinger og voksne katte, den kan også anvendes til kastrerede og steriliserede katte, og til katte der er i risikogruppe for urinvejssten.


En helt UNIK OG FANTASTISK god og smagsfuld foder som alle katte elsker, og katte kan tage på af den, selv kræsne katte elsker den. Vi har haft to katteopdrættere til at teste den, og de roser den meget.VI YDER DEN BEDSTE SERVICE - VI HAR ALTID TID TIL EN SNAK OM DIN HUND ELLER KAT.

Vi giver meget gerne råd og vejledning i forhold til foder, fodring, opdræt, træning/opdragelse, problemer og lignende af hunde og katte. 
Vi er aldrig længere væk end telefonen!VI LEVERER GERNE (gratis i forhold til afstand

Fra samme sælger