Ape 50 Pick-up 25km/t (invalideknallert)

  • 0 views

Piaggio Ape 50 Pick-up 25km/t (invalideknallert) Kr. 50.495,- En Ape. Læs mere.

49.998,-

KBmotor

97526363

http://www.kbmotor.dk/

Skyttevej 3, 7800 Skive

Se virksomhedsprofil

annonce Beskrivelse

Piaggio Ape 50 Pick-up 25km/t (invalideknallert) Kr. 50.495,-

En Ape 50 kan køres helt uden kørekort. Fås i mange farver. Fås også som 45km/t til bilkørekort. Dette betyder også at det ikke er nødvendigt at bære hjelm imens man befinder sig ude i trafikken. Hvis køretøjet er indregistreret som et invalide køretøj (25 knallert), så skal der heller ikke bruges nummerplade. Man kører istedetrundt med et forsikringsbevis i vognen, som bevis på at man ejer køretøjet.

Set fra et økonomisk synspunkt slipper man også for at betale grønne afgifter samt vægtafgifter, og disse faktorer sammen spiller godt sammen med den yderst fornuftige benzin økonomi. En Ape er et fantastisk redskab, som hurtigt bliver uundværlig for sin ejer. Den nyeste udvikling indenfor Piaggio Ape salget i Danmark er, at private også har fundet interesse i den trehjulede kabinescooter. Dette er hovedsageligt fordi Ape’en er et smart lille køretøj, der er nemt at parkere alle steder inde i byerne, uden at man behøver at tænke på parkeringsbøder eller frie parkeringspladser. Man kan nemlig parkere en Ape hvor man lyster, bare den ikke er til gene overfor andre køretøjer. Derudover kan man transportere ting i det rummelige lad på en let og enkel måde, hvor man igen kan parkere helt op til f.eks en hoveddør. Sidst men ikke mindst er Apen’s motor utroligt økonomiske, og kører helt op 35 Km pr. liter benzin.

Åbningstider: Oktober - Marts                  
Man.- Fre. 9.00-17.00
Lørdag 9.30–13.00
Søndag lukket

K. B. Motorservice er en veletableret og moderne motorcykel/scooter-forretning med butik, lager og eget autoriseret værksted. Ud over køretøjer har vi også udstyr til både dig og dit køretøj. På værkstedet har vi specialværktøj og testbænk.

Vi er autoriseret forhandler af mærkerne Honda, Kawasaki og Suzuki i motorcykler og Honda, Kymco, Peugeot og PGO i Scootere.

Desuden har vi de populære Piaggio Ape50 biler til uden kørekort.

Fra samme sælger