Brugte havemaskiner

  • A: 

  • 0 views

Se virksomhedsprofil

annonce Beskrivelse

Bahn-Larsens brugte maskiner kommer på vores hjemmeside når de er gjort klar til brugt. Se en altid opdateret liste på vores hjemme side. Eller ring 48 28 70 20 hvis du vil høre om vi evt har nogen maskiner til at stå som vi ikke har fået gjort klar endnu.

Vi har knapt så maskine maskiner som på billeder. Maskinerne på billedet er nogen der er til Eftersyn på vores Plæneklipperhotel.

Vi er en lokal service værksted med massere af erfaring inden for små maskiner i alle afskygninger. Vi har stor erfaring med robotklippere. som vi har beskæftiget os med siden de første modeller kom frem i 1999. Vi har et bredt udvalg af kendte mærker inden for havebrugsmaskiner som Stiga, Stihl, Echo og AL-KO. Vi har altid meget skarpe priser på plæneklippere, havetraktorer og andre havemaskiner da vi også er en stor spiller online. Vi har alle vores havebrugsmaskiner og de bedste tilbud på vores hjemmeside.

Vi ved hvad vi taler om, vi har det på lager til den rigtige pris.

Lidt om vores historie:

Allerede da jeg gik i 8. klasse viste jeg hvad jeg ville og havde min lærerkontrakt hos Onsved Smedje som landbrugsmaskinmekaniker klar. Onsved Smedje er en lille landsbysmed hvor der bliver lavet næsten alt, jeg kan kun huske een gang hvor vi sagde nej tak. Der kom en, det var mellem jul og nytår, og spurgte om vi kunne lodde hans sølvske sammen der var knækket under julemiddagen. Vi lavede VVS opgaver, stald inventar og selvfølgelig alle typer af landbrugsmaskiner. Jeg blev udlært i 1997. Herefter fik jeg arbejde hos Jørlunde Maskinforretning, hvor jeg var i 1 1/2 år. Det var her jeg fik øje for havebrugsmaskiner og ville gerne bruge mere tid på de små maskiner.

I 1999 startede jeg hos Møllers Havebrugsmaskiner i Birkerød. Det var en utrolig spændende tid hos Møllers Havebrugsmaskiner hvor jeg lærte meget om god service og om hvordan man driver en forretning. Det var også Hos Miguel Møller at jeg første gang fik lov at stifte bekendtskab med robotklippere. Efter nogle år fik jeg tilbud om at købe forretningen men jeg var på det tidspunkt kun 23 år og synes det var lidt for stor en mundfuld, men jeg fik blod på tanden og ville gerne prøve kræfter med at være værkfører.

I 2004 startede jeg hos HTMC som værkfører og efter 4,5 år ville jeg igang selv.

Hos Kenneth og Ole var der meget fart over feltet. Kenneth var altid god for en god handel. så også her sugede jeg viden til mig i stor stil. Det stod efter hånden klart for mig at jeg måtte simpelt hen starte selv.

Vi flyttede fra Hillerød og her over til Jylland, hvor det meste af min familie bor, til Vinkel ved Skive hvor jeg startede i 2007 med salg, service og reparation af alle tænkelige maskiner til skov have og park. Nu har vi snart været i gang i 10 år og har fået de forhandlinger vi har ønsket os og er kommet rigtigt godt i fra start. og en god stab af dygtige medarbejdere.