Charmerende villa i Lund

  • A: 

  • 0 views

NY PRIS!!!! Den pragtfulde, charmerende villa ligger lidt udenfor Ørslevkloster. Læs mere.

695000,-

Freddy Laursen

Ørslevklostervej 274

24. april 2020

22370037

annonce Beskrivelse

NY PRIS!!!!

Den pragtfulde, charmerende villa ligger lidt udenfor Ørslevkloster og byder på et område med masser af naturrige omgivelser tæt på fjord, sø, skov, strand.

I mødes af en villa med stor carport, hvor der også er plads til cyklerne.

Når I åbner lågen, går I ind i en hyggelig, lukket gårdhave med plads til sandkasse, sommermøbler og stor parasol. Det er det perfekte sted – helt ugeneret – at nyde sommeren ved grillen med et godt stykke kød og et glas køligt vin eller øl.

Boligen byder på en skøn have med stor græsplæne, frugttræer, plads til sjov og leg for hele familien.

Villaen danner de perfekte rammer for at skabe et hjem for børnefamilien, hvor der både er plads til små og store med mulighed for at sætte samværet i højsædet.

Villaen ligger i et område fyldt med natur og idylliske omgivelser. Her får I både skov og tre gode badestrande indenfor kort afstand. Indenfor et par kilometers afstand finder I indkøbsmuligheder, idrætsforening og ikke mindst godt naboskab. Her ligger der også både børnehave og skole til de mindste i familien.

Villaen ligger blot 20 minutters kørsel fra Skive og Viborg, hvor I finder hverdagens forskellige fornødenheder.

Er I pendlere så ligger villaen helt perfekt med en halv times kørsel til motorvejen, 1 time til store byer som Aalborg, Aarhus, Holstebro og Herning.

Besked

Du skal være logget på,for at kunne skrive beskeder.

Lokale tilbud

Fra samme sektion