Plæneklipper

  • A: 

  • 0 views

Se virksomhedsprofil

annonce Beskrivelse

Her kan du altid finde en god pris på vores plæneklippere, vi har mange gode tilbud på nye klargjorte plæneklippere. Hvis du har brug for vejledning kan du altid ring og spørge os til råds på 48 28 70 20. Så giver vi gerne uforpligtende råd om hvilken plæneklipper du skal vælge for at dække dit behov.

Vi er en lokal service værksted med massere af erfaring inden for små maskiner i alle afskygninger. Vi har stor erfaring med robotklippere. som vi har beskæftiget os med siden de første modeller kom frem i 1999. Vi har et bredt udvalg af kendte mærker inden for havebrugsmaskiner som Stiga, Stihl, Echo og AL-KO. Vi har altid meget skarpe priser på plæneklippere, havetraktorer og andre havemaskiner da vi også er en stor spiller online. Vi har alle vores havebrugsmaskiner og de bedste tilbud på vores hjemmeside.

Vi ved hvad vi taler om, vi har det på lager til den rigtige pris.

Lidt om vores historie:

Allerede da jeg gik i 8. klasse viste jeg hvad jeg ville og havde min lærerkontrakt hos Onsved Smedje som landbrugsmaskinmekaniker klar. Onsved Smedje er en lille landsbysmed hvor der bliver lavet næsten alt, jeg kan kun huske een gang hvor vi sagde nej tak. Der kom en, det var mellem jul og nytår, og spurgte om vi kunne lodde hans sølvske sammen der var knækket under julemiddagen. Vi lavede VVS opgaver, stald inventar og selvfølgelig alle typer af landbrugsmaskiner. Jeg blev udlært i 1997. Herefter fik jeg arbejde hos Jørlunde Maskinforretning, hvor jeg var i 1 1/2 år. Det var her jeg fik øje for havebrugsmaskiner og ville gerne bruge mere tid på de små maskiner.

I 1999 startede jeg hos Møllers Havebrugsmaskiner i Birkerød. Det var en utrolig spændende tid hos Møllers Havebrugsmaskiner hvor jeg lærte meget om god service og om hvordan man driver en forretning. Det var også Hos Miguel Møller at jeg første gang fik lov at stifte bekendtskab med robotklippere. Efter nogle år fik jeg tilbud om at købe forretningen men jeg var på det tidspunkt kun 23 år og synes det var lidt for stor en mundfuld, men jeg fik blod på tanden og ville gerne prøve kræfter med at være værkfører.

I 2004 startede jeg hos HTMC som værkfører og efter 4,5 år ville jeg igang selv.

Hos Kenneth og Ole var der meget fart over feltet. Kenneth var altid god for en god handel. så også her sugede jeg viden til mig i stor stil. Det stod efter hånden klart for mig at jeg måtte simpelt hen starte selv.

Vi flyttede fra Hillerød og her over til Jylland, hvor det meste af min familie bor, til Vinkel ved Skive hvor jeg startede i 2007 med salg, service og reparation af alle tænkelige maskiner til skov have og park. Nu har vi snart været i gang i 10 år og har fået de forhandlinger vi har ønsket os og er kommet rigtigt godt i fra start. og en god stab af dygtige medarbejdere.