Stort sommerhus på Fur, 28 personer

  • A: 

  • 0 views

Stort sommerhus med plads til mange overnattende, når I skal. Læs mere.

storeferieboliger.dk

24256911

http://www.storeferieboliger.dk/

Præstegaardsbakken 12

Se virksomhedsprofil

annonce Beskrivelse

Stort sommerhus med plads til mange overnattende, når I skal holde ferie på skønne Fur. Her er du tæt på stranden, færgelejet, indkøb og det hyggelige havnemiljø.

Der findes ikke mange store feriehuse på Fur, der har plads til flere familier eller storfamilien. Men dette store sommerhus er helt oplagt til familieweekenden, den årlige sammenkomst eller nogle aktive dage med kajakture, fossiljagt, cykling…

Her har I mulighed for at besøge limfjordsøen og være mange sammen uden at skulle stå i kø for at komme i bad eller bruge en kogeplade – der er nemlig 3 badeværelser, 2 køkkener og hele 5 soveværelser.

Central beliggenhed på Fur
Fra færgelejet er der blot få minutters gang eller kørsel til huset. Du er i gåafstand fra Brugsen, Fur Museum, turistinformationen og Stenøre Lystbådehavn. Huset ligger i udkanten af byen, hvor alt ånder fred og idyl.

Der er bare 4 minutters gang til den nærmeste strand, hvor der er dejligt at bade – også for de mindste. På lystbådehavnen kan børn og voksne i øvrigt give sig i kast med succesfuldt krabbefiskeri og krabbevæddeløb (om sommeren kan man låne redningsveste på havnen).

I dette sommerhus er der god plads og rart at være. Det er umuligt at kede sig, også selv om vejret skulle drille. – Bare gå i gang med at spille bordtennis, pool, bordfodbold – eller hop en tur i vildmarksbadet…

Husets indretning
Det store feriehus på Fur har tidligere været øens sparekasse og er bygget i gedigne materialer i 1970. Det indeholder bl.a.:

311 m2 i stueplan
121 m2 i kælderen
3 badeværelser
2 køkkener
Stort køkken-alrum
28 sovepladser til børn og voksne
Huset rummer 5 soveværelser med følgende overnatningsmuligheder:

2 værelse med dobbeltseng og barneseng
2 værelser med dobbeltseng og tre etage køjeseng
1 Værelse med dobbeltseng og tre etage køjeseng og barneseng
Stue: 3 sovesofaer kan redes op til dobbeltsenge
Overnatningsplads til i alt: 28 personer + et lille barn.

Det største plus, hvis I er mange af sted, er nok det rummelige køkken-alrum i husets hjerte. Her er et lækkert ”samtalekøkken,” centralt placeret. Her kan man spise, hygge sig, spille spil eller slappe af i en af sofagrupperne.

Akustikken er i øvrigt meget behagelig – I kan derfor tale sammen og høre, hvad hinanden siger, selv om I er en god flok børn og voksne

Alle udefaciliteter til en god ferie
Tænd op for grillen eller bålet, når vejret er til det. Børnene er der selvfølgelig også tænkt på. Udenfor er der bl.a.:

1700m2 stor grund
Carport og redskabsrum
Gynger, sandkasse
Vildmarksbad
Bålplads, grill
Havemøbler, parasol, fodboldmål
Fur er så fin – fossiljagt, bryghus, strandliv…
Den hyggelige og naturskønne ø er en oplagt destination til en weekend væk hjemmefra, familieturen eller en uges ferie i Danmark.

Fur er fyldt med overraskelser. Øen rummer alle muligheder for at røre sig på cykel eller gåben – også på afmærkede ruter.

Hvis du er til naturoplevelser, seværdigheder, badning, fossiljagt, kano og kajakture eller fiskeri, er der også en hel masse at komme efter. Se mere om øens mange aktiviteter og tilbud her: www.visitfur.dk

Hvis børnene skal bestemme…
vil de sikkert også gerne en tur i blomster- og forlystelsesparken, Jesperhus, der ligger på fastlandet. Området omkring Fur (indenfor en times kørsel) er spækket med seværdigheder: Gys og flagermus i Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber er et must for børnefamilier. Vi anbefaler desuden middelalderstemning på Spøttrup Middelalder Borg og en ostehaps i butikken på Danmarks største økologiske mejeri, Thise Mejeri.

Faciliteter:
311m2 bolig
121m2 kælder med aktiviteter
Stor stue med kæmpe køkken midt i huset
5 soveværelser
3 badeværelser
Pool bord og Dart
Bordtennis
Bordfodbold
Vildmarksbad
Gynger
Sandkasse
Grill
Bålplads
Havemøbler
Parasol
3 ovne
2 køleskabe
1 fryser
2 komfurer
2 Opvaskemaskiner
Micro-ovn
El-kedel
Kaffemaskine
65” tv og 55″ med PlayStation 4
Radio
Blu-ray afspiller
Spabad
Trådløst internet
9 kilos vaskemaskine og tørretumbler
Miniferie
Det er muligt at leje huset til miniferie og weekendophold. Priserne vil fremgå, når datoerne er valgt i bestillingsformularen.

Allergi og dyr
Vi ønsker, at mennesker med allergi overfor røg og dyr kan trives i huset. Derfor er det ikke tilladt at ryge indenfor. Dyr må desværre ikke medbringes. Huset lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Store ferieboliger / sommerhuse op til 41 personer

Her finder du store ferieboliger, feriehuse og store sommerhuse op til 41 personer. Vi har mange års erfaring med at udleje til større grupper, så hos os er jeres ferieophold i trygge hænder. Alle feriehusene er indrettet, så de bedst muligt opfylder store lejergruppers krav til madlavning, sovepladser, aktiviteter og underholdning.

Miniferie, weekend- eller ugeophold

Husene kan lejes enten på ugebasis, til weekendophold eller til miniferier på tværs af ugedagene. I højsæsonen er husene dog oftest udlejet hele uger ad gangen.

Kontakt os for at høre nærmere om netop dit lejebehov.

Familiefest eller firmaarrangement?

Vores skønne store ferieboliger er velegnede til alle større arrangementer med mange overnattende gæster. Det kan fx være runde fødselsdage, bryllupper eller andre familiefester. Eller firmaarrangementer som fx workshops, teambuilding eller budgetplanlægning.

Fra samme sælger