STUDIEJOB – HJÆP SØGES STRAKS

  • A: 

  • 0 views

Jeg søger en dygtig , sød pålidelig, velsoigneret ung pige,. Læs mere.

0,-

KlipTone

Vestergade 6 7800 Skive

19. april 2019

22281198

http://www.kliptone.dk/studiejob-hjaep-soeges-straks-til/

annonce Beskrivelse

Jeg søger en dygtig , sød pålidelig, velsoigneret ung pige, der har humor og ikke tager tingene nært, når der er travlt, en der har flair for at der skal se pæn og ordenligt ud på salonen, at ting står lige på hylderne og sørger for at også gulvlisterne bliver vasket af ved gulvvask. Der er arbejdslister/planer der bare skal følges, på opgaverne, så det er vigtigt du kan arbejde selvstændig og gå stille og rolig, diskret rundt og gøre rent mens jeg er optaget af at passe mine kunder.

Du skal være fyldt 15 år da det kan være et krævende og selvstændig job. Da jeg er optaget af at passe mine kunder, mens du arbejder med dit.

Jeg har en lille flok rigtig dygtige piger der skiftevis kommer og hjælper på salonen, hverdage fra ca kl 15:30 – til jeg er færdig med den sidste kunde.

Gulvvask osv skiftes i til at gøre sammen to og to så det kun ca er hver 14 dag i weekenden tager Ca 1,5 time . Du skal være med til, sammen med de andre piger at holde salonen ren og fin. I skal selv indbyrdes samarbejde om at få vagterne dækket. Vil du gerne have en del timer kan det ofte også være en mulighed, ved at tilbyde at dække de andres vagter hvis de ønsker at holde fri.

Kunne det være noget for dig så – Skriv gerne en lille ansøgning, kom ind og sig hej til mig. Jeg skal hen over sommeren bruge flere da flere af pigerne skal på efterskole…

KlipTone Vestergade 6 7800 Skive/ ved Liane

Besked

Du skal være logget på,for at kunne skrive beskeder.

Lokale tilbud