Velholdt hus – evt. flexbolig

  • A: 

  • 0 views

BILLIGT, VELHOLDT BYHUS (KUN 340.000 kr.) - MULIG FLEXBOLIG. Knap. Læs mere.

340000,-

Helle

Adelgade 3, Lihme

28. juli 2019

60220279

annonce Beskrivelse

BILLIGT, VELHOLDT BYHUS (KUN 340.000 kr.) – MULIG FLEXBOLIG.

Knap 2 km. fra børnevenlig badestrand, lystbådehavn og naturskønne områder langs Limfjorden ligger dette charmerende byhus med vandskuret facade, nyere tag, vinduer og en hel unik have. Huset er beliggende i Lihme (7860 Spøttrup), hvor både vuggestue, børnehave og en velfungerende Daglig Brugs er at finde.

Huset er 115 kvm. stort fordelt på ét plan, som er indrettet med en lys stue med brændeovn, et rummeligt spisekøkken, to gode værelser – det ene gennemrenoveret – samt et badeværelse og et gæstetoilet. Herudover finder I en uudnyttet 1. sal med masser af muligheder for istandsættelse til fx. børneværelser og kontor. Derudover er der et 46 kvm. stort udhus med plads til opbevaring.
Endvidere oser boligens skønne have af sjæl med et over 100 år gammelt bøgetræ og adskillige hyggekroge. Solen kan nydes i den østvendte have det meste af dagen, mens aftensolens sidste stråler giver varme og lys på den lille sydvendte terrasse – hertil er der direkte adgang fra stuen.

Huset kan både benyttes som helårs- og flexbolig, og som det står nu, er boligen direkte til at flytte ind i med dets lyse rum og skønne have.

Udbudsprisen på dette skønne byhus er blot 340.000 kr., og huset er lige til at flytte ind i. For interesse samt yderligere information kan Helle Hansen kontaktes på 60220279.

Besked

Du skal være logget på,for at kunne skrive beskeder.

Lokale tilbud

Fra samme sektion