Betingelser ved brug af SallingWeb

Nedenfor kan du finde de betingelser, der er gældende ved brug af SallingWeb. Disse gælder både for privatkunder og for erhvervskunder.

 

SallingWeb og GDPR
SallingWeb.dk overholder General Data Protection Regulation (GDPR) og vi beskytter dine oplysninger og respekterer dine valg. Læs mere og læs hvordan du ændre dine præferencer, klik her.

Priser
Annoncefremhævelser er gældende i annoncens levetid eller indtil annoncen nedtages eller slettes af dig. Pengene hæves på din konto efter levering (efter annonceoprettelse). Priserne er oplyst inklusive moms og i danske kroner (DKK).

Indleveringsfrist for annoncer til SallingAvis
SallingWeb arbejder sammen med SallingAvis, og tilbyder dig mulighed for at få din kramkisteannonce vist i avisen. Dette sker, hvis du under annonceoprettelse vælger en pakke, der indeholder optagelse i SallingAvis. Annoncen skal være oprettet og betalt senest fredag kl. 08.00, for at nå med i den kommende udgave. I forbindelse med ferie- og helligdage se annoncering af indleveringsfrister i SallingAvis (kig efter fristen for små annoncer). Hvis din annonce slettes fra SallingWeb inden fristen, kommer den ikke med i SallingAvis. Det betalte beløb refunderes ikke.

Fortrydelsesret
Enhver form for køb af annoncefremhævelser er bindende og kan efter betaling ikke annulleres, fortrydes eller afbestilles.

Hvem handler du med?
Når du køber annoncefremhævelser på SallingWeb.dk, handler du med:

Jacob Stisen, SallingWeb.dk
Drøvten 27
9310 Vodskov

Telefon: 25104243
E-mail: sallingweb@sallingweb.dk
CVR-nr.: 25925696

Kreditkort
Der kan betales online med MobilePay, Dankort, Visa-Dankort og kreditkort (Mastercard, Visa, Visa Electron, og Maestro) samt PayPal.

MobilePay_Logo_35  dankort_35   visa   electron_35   master_35   maestro_35   paypal35

Tvist vedr. betaling 
Enhver tvist mellem SallingWeb og kunden er underlagt dansk lov.

Brugerprofil
Ved at oprette en brugerprofil på SallingWeb.dk, accepterer du samtidig, at SallingWeb.dk uden videre må slette og udelukke din profil samt slette information, hvis dette anses som nødvendigt på baggrund af uacceptabel opførsel. Når du opretter dig tilmeldes du vores nyhedsbrev. Ønsker du ikke dette, kan du let afmelde det i den velkomstmail, vi sender til dig kort efter din oprettelse.

Tekst-, video- og billedmateriale
Du er ansvarlig for at det materiale du tilføjer til SallingWeb, herunder billeder og video, må bruges vederlagsfrit af SallingWeb og evt. af vores samarbejdspartnere. Endvidere er du ansvarlig for, at det indsendte materiel, når det bringes på SallingWeb ikke krænker en anden persons ophavsrettighed. Du er ansvarlig for al data indtastet og tilføjet af dig. SallingWeb.dk har derved intet ansvar for dette.

Tvist vedr. ophavsretligt
Hvis du mener, at nogen bruger dit ophavsretligt beskyttede materiale uden din tilladelse, kan du kontakte SallingWeb. Før du anmelder et brud om krænkelse af ophavsret, opfordrer vi dig til at kontakte den person, som har indsendt materialet. I kan måske løse uenighederne uden at SallingWeb indvolveres. Hvis du anmelder et brud på krænkelse af ophavsret til SallingWeb, vil SallingWeb hurtigst muligt fjerne indholdet, og kontakte den person, der er ansvarlig for indholdet. SallingWeb kan ikke indgå som part i en sag om ophavsret mellem en bruger af vores side og dig.

Forbehold
Der tages forbehold for taste/tryk fejl på hele siden.

Lokalt nyt

Bispens Marked 2021 på Spøttrup Borg
Bispens Marked 2021 på Spøttrup Borg
Kom til minifestival hos Salling Camping den 29. til 31. juli
Kom til minifestival hos Salling Camping den 29. til 31. juli
KulturCenter Skive – nu mødes gæsterne af det nye navn
KulturCenter Skive – nu mødes gæsterne af det nye navn
Fodboldfesten fortsætter i KulturCenter Skive
Fodboldfesten fortsætter i KulturCenter Skive
Erhvervet på Skiveegnen får nu den hyldest de fortjener!
Erhvervet på Skiveegnen får nu den hyldest de fortjener!
KulturCenter Skive er klar til ny fodbold-fest
KulturCenter Skive er klar til ny fodbold-fest
Sommerkoncerter 2021
Sommerkoncerter 2021
Cinema4 er klar til en ny sæson i Biografklub Danmark
Cinema4 er klar til en ny sæson i Biografklub Danmark