Betingelser ved brug af SallingWeb

Nedenfor kan du finde de betingelser, der er gældende ved brug af SallingWeb. Disse gælder både for privatkunder og for erhvervskunder.

 

Dine datapræferencer
SallingWeb.dk beskytter dine oplysninger og respekterer dine valg. Læs mere og læs hvordan du ændre dine præferencer, klik her.

Priser
Annoncefremhævelser er gældende i annoncens levetid eller indtil annoncen nedtages eller slettes af dig. Pengene hæves på din konto efter levering (efter annonceoprettelse). Priserne er oplyst inklusive moms og i danske kroner (DKK).

Fortrydelsesret
Enhver form for køb af annoncefremhævelser er bindende og kan efter betaling ikke annulleres, fortrydes eller afbestilles.

Hvem handler du med?
Når du køber annoncefremhævelser på SallingWeb.dk, handler du med:

Jacob Stisen, SallingWeb.dk
Drøvten 27
9310 Vodskov

Telefon: 25104243
E-mail: sallingweb@sallingweb.dk
CVR-nr.: 25925696

Kreditkort
Der kan betales online med MobilePay, Dankort, Visa-Dankort og kreditkort (Mastercard, Visa, Visa Electron, og Maestro) samt PayPal.

MobilePay_Logo_35  dankort_35   visa   electron_35   master_35   maestro_35   paypal35

Tvist vedr. betaling 
Enhver tvist mellem SallingWeb og kunden er underlagt dansk lov.

Brugerprofil
Ved at oprette en brugerprofil på SallingWeb.dk, accepterer du samtidig, at SallingWeb.dk uden videre må slette og udelukke din profil samt slette information, hvis dette anses som nødvendigt på baggrund af uacceptabel opførsel. Når du opretter dig tilmeldes du vores nyhedsbrev. Ønsker du ikke dette, kan du let afmelde det i den velkomstmail, vi sender til dig kort efter din oprettelse.

Tekst-, video- og billedmateriale
Du er ansvarlig for at det materiale du tilføjer til SallingWeb, herunder billeder og video, må bruges vederlagsfrit af SallingWeb og evt. af vores samarbejdspartnere. Endvidere er du ansvarlig for, at det indsendte materiel, når det bringes på SallingWeb ikke krænker en anden persons ophavsrettighed. Du er ansvarlig for al data indtastet og tilføjet af dig. SallingWeb.dk har derved intet ansvar for dette.

Tvist vedr. ophavsretligt
Hvis du mener, at nogen bruger dit ophavsretligt beskyttede materiale uden din tilladelse, kan du kontakte SallingWeb. Før du anmelder et brud om krænkelse af ophavsret, opfordrer vi dig til at kontakte den person, som har indsendt materialet. I kan måske løse uenighederne uden at SallingWeb indvolveres. Hvis du anmelder et brud på krænkelse af ophavsret til SallingWeb, vil SallingWeb hurtigst muligt fjerne indholdet, og kontakte den person, der er ansvarlig for indholdet. SallingWeb kan ikke indgå som part i en sag om ophavsret mellem en bruger af vores side og dig.

Forbehold
Der tages forbehold for taste/tryk fejl på hele siden.

Lokalt nyt

Sæsonens sidste udstilling i Karolines Hus på Fur.
Sæsonens sidste udstilling i Karolines Hus på Fur.
Har du bestilt plads til årets bedste julefrokost?
Har du bestilt plads til årets bedste julefrokost?
750 på gårdbesøg
750 på gårdbesøg
Hvorfor flytte til Skiveegnen?
Hvorfor flytte til Skiveegnen?
Topkarakter til grønt kommunalt samarbejde
Topkarakter til grønt kommunalt samarbejde
Stenalderen flytter ind på Glyngøre Kulturstation
Stenalderen flytter ind på Glyngøre Kulturstation
Det gode grin er populært
Det gode grin er populært
Åbent Landbrug hos røde køer
Åbent Landbrug hos røde køer