Durup Autoservice

  • A: 

  • 0 views

Se virksomhedsprofil

annonce Beskrivelse

Vi er her fortsat – Ligesom vi har været det siden 1918, hvor det hele startede…

Hos Durup Autoservice er meget pålidelige, når det gælder køb og salg af brugte biler. Derudover vi kan være dig behjælpelig med at finde lige præcist den bil du lige står og mangler.

Hvis du vil sælge din nyere brugte bil, vil vi også kunne tilbyde dig en reel pris for den.

Durup Autoservice kører med en fast lav timepris, på 395 Kr. + Moms.

Det er muligt at få et tilbud på service eller reparation – Så du har en fast pris.

Det gælder naturligvis også den mere og mere avancerede teknik, som bilproducenterne monterer i nye biler.

Venlig hilsen
Durup Autoservice – 97 59 20 57
Hos Jan & Per Christensen

Durup Autoservice - Vi er her fortsat - 84 år efter starten...

Hvis du vil sælge din nyere brugte bil, vil vi også kunne tilbyde dig en reel pris.

Vi er også meget pålidelige når det gælder køb og salg af brugte biler, vi er dig gerne behjælpelig med at finde den bil du lige står og mangler.

Det gælder naturligvis også den mere og mere avancerede teknik, som bilproducenterne monterer i nye biler.

Her hos Durup Auto Service glæder vi os meget over medlemskabet af Automester-kæden, som fortsat sikrer, at værkstedet er blandt de dygtigste i området.

Som kunde får du udleveret et tjekskema, der viser, hvilket arbejde der er udført, og hvem der har udført arbejdet. På den måde kan eventuelle spørgsmål drøftes med mekanikeren. Det giver gennemskuelighed for dig som kunde, ligesom det motiverer mekanikerne til at udføre et endnu bedre håndværk.

Vi får leveret varer 3 gange daglig.
AUTOMESTERkæden giver os et logistiksystem, som sørger for at specielle reservedele, som vi ikke lige har på lager, hurtigt kan fremskaffes, så din bil hurtigst muligt kan komme tilbage på vejen.

I den nye automester-kæde gennemgår personalet løbende efteruddannelse, som opdaterer deres tekniske viden. Herudover vil fællesskabet i kæden og muligheden for at deltage i workshops danne basis for udveksling af nyttige erfaringer og viden.

Det gælder sikkerhed både i trafikken og i særdeleshed, når det gælder pålidelighed og veludført arbejde til aftalt pris og tid.

I forretningen er vi fortsat Skoda-fanatikere, men vi er nu kommet med i AUTOMESTER der er en kæde af selvstændige værksteder i Danmark, som udover at udføre en pålidelig autoreparation og -service, har gjort sikkerhed til en mærkesag.

Heldigvis har begge sønner altid interesseret sig for biler og mekanik. Jan er uddannet mekaniker hos VW i Nykøbing Mors, og Per er uddannet her hos Skoda i Durup.

Pr. 1. januar 2009 overdrog Bente forretningen til Jan og Per .

I 1971 kom næste generation til. Tage Christensen overtog bilforretningen sammen med hustruen Bente. De beholdt Skoda-forhandlingen og fortsatte denne med stor flid indtil Tages død i 2004. Herefter drev Bente forretningen videre sammen med de to voksne sønner Jan og Per.

I slutningen af 1940'erne tog Johannes med bager Linderoth til biludstilling i Forum. En af følgerne af krigen var, at man skulle have tilladelse til at købe bil. Sådan en tilladelse fik bager Linderoth. Han valgte en Skoda varevogn og leveringen kom Johannes til at stå for. Det blev startskuddet til Skoda-forhandlingen i Durup, der har haft Skoda længst af alle forretninger i Danmark - mere end 50 år.

I 1928 etablerede Johannes Morgen Christensen eget automobilværksted i Durup.
Johannes Morgen Christensen kom med sine forældre fra Amerika til Sallingsund i begyndelsen af 1900-tallet. Han kom i lære som automekaniker hos P. Holm i Durup, hvor han samlede Ford T-biler, der blev sendt til Danmark i store kasser.

Vi tilbyder:
•Service og reparation af alle bilmærker
•4 hjulsudmåling
•Synstest og klargøring til syn (kørsel til syn)
•Reparation af glasskader
•Køb og salg af brugte biler
•50 års erfaring med Skoda
•Kvalitetsdæk til lavpris
•Forsikringsskader og skadesanmeldelser


Venlig hilsen
Durup Autoservice