VisitSkive – ikke kun for turister

Oprettet Kategorier Lokalt nytKommenter artiklen

Erhvervs- og Turistcenterets store turistbrochure ”VisitSkive – Fur Glyngøre Skive Spøttrup” er netop udkommet. En flot, præsentabel – og frem for alt meget informativ brochure, der i både tekst og billeder tegner et klart billede af Skiveegnen.

Turistchef Alice Bank Danielsen fortæller: -Med VisitSkive har vi en enestående mulighed for at give en samlet beskrivelse af egnens mange muligheder indenfor kunst og kultur, historie og natur, oplevelser og events, aktiviteter og afslapning, spisesteder, overnatnings- og shoppingmuligheder.

Turistbrochuren er naturligvis tilgængelig på centerets hjemmeside, men turistchefen understreger, at det er et helt bevidst valg fra Erhvervs- og Turistcenterets side, at der fortsat skal udgives et trykt kvalitetsprodukt.

-Vi ved fra tidligere år, at rigtig mange lokale borgere har glæde af brochuren, som de bruger både som appetitvækker til at udforske hjemegnen og som decideret opslagsværk, siger turistchefen.

VisitSkive er opdelt i temaafsnit, der gør brochuren meget overskuelig. Som noget nyt, har Skive Guiderne fået deres eget afsnit i brochuren. De dygtige guider viser gerne store og små grupper rundt på Skiveegnen, ligesom det også er muligt at få en rundvisning og fortælling om Skive Kommunes mange tiltag på klima- og energiområdet.

-En anden nyhed er turistbureauets tilbud om forskellige overnatnings”pakker”, som f.eks. kultur- og familieophold, 4 dages sportsophold, familieweekend eller hytteferie, oplyser Alice Bank Danielsen, der også fremhæver bureauets cykelferiepakker – en ferieform, der bliver mere og mere udbredt blandt både danske og udenlandske turister.

Ruteforslagene fungerer også som inspiration til at udforske Skiveegnen på cykel-, vandre- og køreture sammen med familie og venner, understreger turistchefen, der minder om, at turistbureauet har et antal gode turcykler til udlejning.

I sommenen 2011 bliver der sat yderligere fokus på unge mellem 13 og 16 år. I 7 sommeruger inviterer Salling Sport på hygge, sjov og action i form at sportsaktiviteter i dagtimerne og ungetræf om aftenen – og som noget nyt: unge-camp over flere dage.

-Vand! Vand! Vand! Med 180 km kystlinje spiller Limfjordens vande og strande uundgåeligt en væsentlig rolle i markedsføringen af Skiveegnen, konstaterer Alice Bank Danielsen. Hun fastslår, at Limfjorden naturligvis også er et gennemgående tema i såvel tekst som billeder.
Turistchefen roser i den forbindelse den lokale fotograf, Gert Laursen, der i løbet af 2010 har været ude med kameraet for at kunne levere en væld af smukke naturbilleder til turistbrochuren.

Ikke kun danske og udenlandske turister kan få glæde af VisitSkive. Alice Bank Danielsen opfordrer lokale borgere og virksomheder til at give gæster, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser et eksemplar af brochuren, så de kan blive inspireret til flere besøg på Skiveegnen.

Brochuren kan hentes på turistbureauet eller bestilles via hjemmesiden. Lokale virksomheder er velkomne til at bestille VisitSkive til afhentning på bureauet.

-Jeg synes personligt, at vi har al mulig grund til at være stolte af VisitSkive 2011, siger Alice Bank Danielsen, der dog understreger, at de 76 sider kun er blevet en realitet fordi Skiveegnens butikker, restaturanter, overnatningssteder, turistaktører m.fl. har valgt at bakke op om brochuren via annoncetegning.

-Vi er utrolig glade for den flotte lokale opbakning til VisitSkive, pointerer turistchefen

Lokale tilbud

Nyeste annoncer

Lokalt nyt

KCS hylder filmmusikken tre gange på én uge
KCS hylder filmmusikken tre gange på én uge
Skive Business Award 2023
Skive Business Award 2023
VAGTSKIFTE PÅ THISE MEJERI
VAGTSKIFTE PÅ THISE MEJERI
Ehandelsdagen: Vidensdeling til e-købmænd fra e-købmænd
Ehandelsdagen: Vidensdeling til e-købmænd fra e-købmænd
Fraflyttede unge kan få et gratis lift hjem til jul
Fraflyttede unge kan få et gratis lift hjem til jul
Skivebogen 2022:
Skivebogen 2022:
MUSEUM SALLING har afholdt det første Spøttrup symposium – 1500-tallet skal være fokus for Spøttrup Borg
MUSEUM SALLING har afholdt det første Spøttrup symposium –...
Kæmpejulekalender om danske og udenlandske juletraditioner i lensmandsstuen på Gammel Skivehus
Kæmpejulekalender om danske og udenlandske juletraditioner i lensmandsstuen...