UdkantsDanmark giver mulighed for iværksætteri

Oprettet Kategorier Lokalt nytKommenter artiklen

UdkantsDanmark er langt fra synonym med vækst, innovation og unge iværksættere. Men denne tendens var ingen hindring, da den 25-årige Dennis Drejer fra Skive besluttede sig for at gå all-in på sit helt eget iværksættereventyr. Dennis’ hårde arbejde med webshoppen Rito.dk har nu resulteret i, at han er nomineret til IVÆKSTprisen ”Årets Udkantsiværksætter”. Dennis Drejer er i skarp konkurrence med 6 andre håbefulde iværksættere. Vinderen bliver fundet via en online afstemning, som forløber frem til d. 28. november. Læs mere om de nominerede og afgiv din stemme på http://www.ivækstprisen.dk.
”Jeg er naturligvis glad og stolt over at være nomineret til Årets Udkantsiværksætter. Men i forhold til e-commerce har jeg faktisk aldrig set det som en ulempe at starte forretning op i UdkantsDanmark. Rent økonomisk ser jeg faktisk flere fordele ved at starte en forretning op i UdkantsDanmark. Jeg har bl.a. større mulighed for at finde lokaler til både kontor og varelager til nogle helt andre priser end fx i København.” fortæller Dennis Drejer
”Det vigtigste for mig har ikke været min fysiske placering, men derimod at jeg har et stærkt netværk, som jeg kan spare med, og at jeg naturligvis har den fornødne viden til at igangsætte de indsatser, som er nødvendige for at skabe en sund forretning.” siger Dennis Drejer
Ingen produktkendskab
Når Dennis Drejer taler om den fornødne viden, så tænker han ikke i forhold til produkterne, han sælger. Dennis startede rent faktisk garn- og hobby web-shoppen Rito.dk op uden at have noget kendskab til garn og strikkepinde.
”Da jeg startede Rito.dk, vidste jeg intet om garn og strikkepinde. Min viden om garn er stadig meget begrænset. men jeg ved derimod rigtig meget om søgemaskineoptimering, AdWords og kundeservice, og det var efter min overbevisning et rigtig godt udgangspunkt.”
Dennis Drejer besluttede i foråret 2014 at sige sit job som IT-chef ved Cykel-partner.dk for at fokusere 100% på hans nyopstartede webshop Rito.dk, hvorfra han sælger garn- og hobbyartikler. Dennis har sparket webshoppen Rito.dk sikkert i gang bl.a. på baggrund af gennemtænkt søgemaskineoptimering, AdWords og god service. For som Dennis siger, har han fat i en utrolig taknemmelig målgruppe, der slet ikke er vant til den service, som Rito.dk stiller til rådighed.

Lokale tilbud

Nyeste annoncer

Anker

Anker

Anker 2 kg.

100,-

9 aug kl. 20:00

Lokalt nyt

Efterlysning af karakteristiske fotos til billedmosaik af Skiveegnen
Efterlysning af karakteristiske fotos til billedmosaik af Skiv...
Blomsterstriber i fuldt flor
Blomsterstriber i fuldt flor
Junget Festival: 3 dage med skøn musik og festivalstemning
Junget Festival: 3 dage med skøn musik og festivalstemning
Danmarks flotteste tyr er fra Nordvestjylland
Danmarks flotteste tyr er fra Nordvestjylland
Thise Nyt
Thise Nyt
Flot modtagelse af Skives nye to-dages festival 
Flot modtagelse af Skives nye to-dages festival 
Bispens Marked er Vestjyllands største middelaldermarked med oplevelser for hele familien!
Bispens Marked er Vestjyllands største middelaldermarked med oplevelser...
Porten til Fur – Fur Museum vil have gæsterne ud af museet
Porten til Fur – Fur Museum vil have gæsterne ud af museet