UdkantsDanmark giver mulighed for iværksætteri

Oprettet Kategorier Lokalt nytKommenter artiklen

UdkantsDanmark er langt fra synonym med vækst, innovation og unge iværksættere. Men denne tendens var ingen hindring, da den 25-årige Dennis Drejer fra Skive besluttede sig for at gå all-in på sit helt eget iværksættereventyr. Dennis’ hårde arbejde med webshoppen Rito.dk har nu resulteret i, at han er nomineret til IVÆKSTprisen ”Årets Udkantsiværksætter”. Dennis Drejer er i skarp konkurrence med 6 andre håbefulde iværksættere. Vinderen bliver fundet via en online afstemning, som forløber frem til d. 28. november. Læs mere om de nominerede og afgiv din stemme på http://www.ivækstprisen.dk.
”Jeg er naturligvis glad og stolt over at være nomineret til Årets Udkantsiværksætter. Men i forhold til e-commerce har jeg faktisk aldrig set det som en ulempe at starte forretning op i UdkantsDanmark. Rent økonomisk ser jeg faktisk flere fordele ved at starte en forretning op i UdkantsDanmark. Jeg har bl.a. større mulighed for at finde lokaler til både kontor og varelager til nogle helt andre priser end fx i København.” fortæller Dennis Drejer
”Det vigtigste for mig har ikke været min fysiske placering, men derimod at jeg har et stærkt netværk, som jeg kan spare med, og at jeg naturligvis har den fornødne viden til at igangsætte de indsatser, som er nødvendige for at skabe en sund forretning.” siger Dennis Drejer
Ingen produktkendskab
Når Dennis Drejer taler om den fornødne viden, så tænker han ikke i forhold til produkterne, han sælger. Dennis startede rent faktisk garn- og hobby web-shoppen Rito.dk op uden at have noget kendskab til garn og strikkepinde.
”Da jeg startede Rito.dk, vidste jeg intet om garn og strikkepinde. Min viden om garn er stadig meget begrænset. men jeg ved derimod rigtig meget om søgemaskineoptimering, AdWords og kundeservice, og det var efter min overbevisning et rigtig godt udgangspunkt.”
Dennis Drejer besluttede i foråret 2014 at sige sit job som IT-chef ved Cykel-partner.dk for at fokusere 100% på hans nyopstartede webshop Rito.dk, hvorfra han sælger garn- og hobbyartikler. Dennis har sparket webshoppen Rito.dk sikkert i gang bl.a. på baggrund af gennemtænkt søgemaskineoptimering, AdWords og god service. For som Dennis siger, har han fat i en utrolig taknemmelig målgruppe, der slet ikke er vant til den service, som Rito.dk stiller til rådighed.

Lokale tilbud

Nyeste annoncer

Lokalt nyt

”Nørmølle-stenen” en helleristningssten med hilsen fra den ældre bronzealder
”Nørmølle-stenen” en helleristningssten med hilsen fra den...
Det første store internationale navn er klar til at “hoppe” på plakaten til Skive Festival.
Det første store internationale navn er klar til at “hoppe”...
Jakob laver julefrokost til over 3000 gæster
Jakob laver julefrokost til over 3000 gæster
Jul på Spøttrup Borg
Jul på Spøttrup Borg
Jul på Fur Museum
Jul på Fur Museum
Phil Collins – en god historie om højtelsket musik
Phil Collins – en god historie om højtelsket musik
Salling Autogenbrug er nomineret til to prestigefyldte priser for deres grønne arbejde
Salling Autogenbrug er nomineret til to prestigefyldte priser for...
Her har jeg rod – fortællerække og dialog med markante personligheder fra skiveegnen
Her har jeg rod – fortællerække og dialog med markante personligheder...