Årets Udkantsiværksætter

Oprettet Kategorier Lokalt nytKommenter artiklen

Lokal iværksætter nomineret i ”Årets Udkantsiværksætter”
Den lokale iværksætter Dennis Drejer er nomineret til IVÆKSTprisen ”Årets Udkantsiværksætter” for sit flotte arbejde med den nyopstartede garn- og hobby webshop Rito.dk.
”Jeg er naturligvis glad og stolt over at være nomineret til Årets Udkantsiværksætter. Det er fedt at være med til at sætte Skive og omegn på Danmarkskortet i iværksættersammenhænge.” fortæller Dennis Drejer
Dennis Drejer er i skarp konkurrence med 6 andre håbefulde iværksættere om prisen som Årets Udkantsiværksætter. Vinderen bliver fundet via en online afstemning, som forløber frem til d. 28. november. Læs mere om de nominerede og afgiv din stemme på www.ivækstprisen.dk .
”Iværksættere i udkantsområder har også gode muligheder for at udleve drømmen om at starte egen virksomhed. Hvis man har de rette kompetencer og det rette netværk, så er det i min optik mindre vigtigt, hvor man fysisk har placeret sit kontor og lager.” siger Dennis Drejer
Iværksætter i Skive og omegn
For udkantsområder, som Skive og omegn, er det ifølge Dennis Drejer vigtigt, at kommunerne fokuserer på at give iværksættere gode muligheder for at forfølge deres ambitioner og talenter.
”Når man bor i udkantsområder er det vigtigt, at man som by gør noget, for at tiltrække og fastholde kompetente, unge mennesker. Et stort fokus på iværksætteri er efter min mening med til at gøre Skive by attraktiv for iværksættere og erhvervslivet.”
Dennis Drejers kontor ligger i STEP1 i Skive, som er et kontorfællesskab for iværksættere. STEP1 kan betragtes som en ”rugekasse”, hvor iværksættere har mulighed for at vækste.
”Det er givende at være en del af et kontorfællesskab med mange andre iværksættere. Kontorfællesskabet giver mig mulighed for at drøfte forskellige udfordringer og videndele med andre iværksættere.” fortæller Dennis Drejer

Lokale tilbud

Nyeste annoncer

Anker

Anker

Anker 2 kg.

100,-

9 aug kl. 20:00

Lokalt nyt

Efterlysning af karakteristiske fotos til billedmosaik af Skiveegnen
Efterlysning af karakteristiske fotos til billedmosaik af Skiv...
Blomsterstriber i fuldt flor
Blomsterstriber i fuldt flor
Junget Festival: 3 dage med skøn musik og festivalstemning
Junget Festival: 3 dage med skøn musik og festivalstemning
Danmarks flotteste tyr er fra Nordvestjylland
Danmarks flotteste tyr er fra Nordvestjylland
Thise Nyt
Thise Nyt
Flot modtagelse af Skives nye to-dages festival 
Flot modtagelse af Skives nye to-dages festival 
Bispens Marked er Vestjyllands største middelaldermarked med oplevelser for hele familien!
Bispens Marked er Vestjyllands største middelaldermarked med oplevelser...
Porten til Fur – Fur Museum vil have gæsterne ud af museet
Porten til Fur – Fur Museum vil have gæsterne ud af museet