Årets Udkantsiværksætter

Oprettet Kategorier Lokalt nytKommenter artiklen

Lokal iværksætter nomineret i ”Årets Udkantsiværksætter”
Den lokale iværksætter Dennis Drejer er nomineret til IVÆKSTprisen ”Årets Udkantsiværksætter” for sit flotte arbejde med den nyopstartede garn- og hobby webshop Rito.dk.
”Jeg er naturligvis glad og stolt over at være nomineret til Årets Udkantsiværksætter. Det er fedt at være med til at sætte Skive og omegn på Danmarkskortet i iværksættersammenhænge.” fortæller Dennis Drejer
Dennis Drejer er i skarp konkurrence med 6 andre håbefulde iværksættere om prisen som Årets Udkantsiværksætter. Vinderen bliver fundet via en online afstemning, som forløber frem til d. 28. november. Læs mere om de nominerede og afgiv din stemme på www.ivækstprisen.dk .
”Iværksættere i udkantsområder har også gode muligheder for at udleve drømmen om at starte egen virksomhed. Hvis man har de rette kompetencer og det rette netværk, så er det i min optik mindre vigtigt, hvor man fysisk har placeret sit kontor og lager.” siger Dennis Drejer
Iværksætter i Skive og omegn
For udkantsområder, som Skive og omegn, er det ifølge Dennis Drejer vigtigt, at kommunerne fokuserer på at give iværksættere gode muligheder for at forfølge deres ambitioner og talenter.
”Når man bor i udkantsområder er det vigtigt, at man som by gør noget, for at tiltrække og fastholde kompetente, unge mennesker. Et stort fokus på iværksætteri er efter min mening med til at gøre Skive by attraktiv for iværksættere og erhvervslivet.”
Dennis Drejers kontor ligger i STEP1 i Skive, som er et kontorfællesskab for iværksættere. STEP1 kan betragtes som en ”rugekasse”, hvor iværksættere har mulighed for at vækste.
”Det er givende at være en del af et kontorfællesskab med mange andre iværksættere. Kontorfællesskabet giver mig mulighed for at drøfte forskellige udfordringer og videndele med andre iværksættere.” fortæller Dennis Drejer

Lokale tilbud

Nyeste annoncer

Lokalt nyt

”Nørmølle-stenen” en helleristningssten med hilsen fra den ældre bronzealder
”Nørmølle-stenen” en helleristningssten med hilsen fra den...
Det første store internationale navn er klar til at “hoppe” på plakaten til Skive Festival.
Det første store internationale navn er klar til at “hoppe”...
Jakob laver julefrokost til over 3000 gæster
Jakob laver julefrokost til over 3000 gæster
Jul på Spøttrup Borg
Jul på Spøttrup Borg
Jul på Fur Museum
Jul på Fur Museum
Phil Collins – en god historie om højtelsket musik
Phil Collins – en god historie om højtelsket musik
Salling Autogenbrug er nomineret til to prestigefyldte priser for deres grønne arbejde
Salling Autogenbrug er nomineret til to prestigefyldte priser for...
Her har jeg rod – fortællerække og dialog med markante personligheder fra skiveegnen
Her har jeg rod – fortællerække og dialog med markante personligheder...