Bilvask på abonnement åbner i Skive

Oprettet Kategorier Lokalt nytKommenter artiklen

Inden for få dage åbner Skives nye højteknologiske bilvask efter opfordring fra lokale borgere. Bilvasken gør brug af fuldautomatisk styring, hvilket betyder, at der bliver skruet ned for både elforbruget og varmen, når vaskehallerne ikke er i brug.

Wash World har slået sig ned i Skive med en ny bilvask, der vil fjerne lange køer ved hjælp af abonnementsløsninger, nummerpladegenkendelse og et betalingssystem, der kan betjenes fra bilen.

Vaskehallen på Øster Fælled Vej 4 er ubemandet og får åbent døgnet rundt fra den 23. november. Automatisk aflæsning af bilernes nummerplader gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden på noget tidspunkt at stige ud af bilen. Selve vasken tager ned til tre minutter, hvilket betyder, at processen er hurtigt klaret uden den sædvanlige ventetid.

”Skive er en særlig lokation for os i den forstand, at byen har en størrelse, der i sig selv berettiger vores tilstedeværelse, og derudover har vi ledt efter den rigtige placering i tre-fire år, inden den helt rigtige mulighed dukkede op. Vi har været tålmodige, men er også ivrige efter at komme i gang, for det er faktisk de lokale borgere, der i vidt omfang har bedt os om at komme til byen. Det skyldes formentlig, at de kender vores koncept fra Viborg, Holstebro og Struer,” siger Martin Olesen, CEO i Wash World.

Skives nye bilvask er udstyret med et biologisk vandrensningsanlæg, hvilket gør det muligt at filtrere, rense og i sidste ende genanvende størstedelen af vandet frem for konstant at bruge nyt. Metoden sikrer et meget lavt friskvandsforbrug fra kun seks liter per bilvask, hvilket er under en tiendedel af en typisk privat bilvask med vandslange.

Ydermere gør Wash World brug af fuldautomatisk styring af bilvasken, hvilket betyder, at der bliver skruet ned for både elforbruget og varmen i perioder, hvor vaskehallerne ikke er i brug. Et fænomen der er kendt fra såkaldte smart buildings, men som ikke hører til normalen på markedet for bilvask. Automatiseringerne har både til formål at spare på energien og at opfylde Wash Worlds ambition om at tilbyde markedets billigste bilvask.

Særligt for Wash World er også, at virksomheden tilbyder bilvask på abonnement, således at medlemmer kan vaske ubegrænset for 69 kroner om måneden. En døgnåben akuttelefon sikrer, at kunder til alle tider kan få hjælp over telefonen, hvis behovet opstår.

Wash World på Øster Fælled Vej 4 åbner onsdag den 23. november. I weekenden 16. til 18. december fejrer Wash World åbningen med tilbud, der gør det muligt at vaske bilen for en krone.

Billedtekst: Det er en bilvask som denne, der onsdag den 23. november åbner på Øster Fælled Vej i Skive. Foto: Wash World.

Om Wash World

Danske Wash World har siden 2013 tilbudt prisførende, let og innovativ bilvask på medlemsbasis.  Prisen for et basis-medlemskab er 69 kr. pr. måned, mens enkeltvask starter ved 39 kr. Wash World har flere end 170 vaskehaller fordelt på cirka 90 lokationer i Norden. Mere info kan findes på washworld.dk, hvor det ligeledes er muligt at oprette sig som medlem.

Lokale tilbud

Nyeste annoncer

Lokalt nyt

Mange gæster i KCS og Skive Theater
Mange gæster i KCS og Skive Theater
Staten giver flot karakter til MUSEUM SALLING
Staten giver flot karakter til MUSEUM SALLING
Karolines Hus åbner påskeudstilling
Karolines Hus åbner påskeudstilling
Årets første billedskole på Skive Museum
Årets første billedskole på Skive Museum
Sæsonåbning 2024 på Museum Salling
Sæsonåbning 2024 på Museum Salling
230 til livlig generalforsamling i Fjordland
230 til livlig generalforsamling i Fjordland
”Det er så vildt, at det faktisk blev en film”
”Det er så vildt, at det faktisk blev en film”
Musiker viser filmdebut i KCS
Musiker viser filmdebut i KCS