Bizz Up: Udsolgt event om livskriser og følelser

Oprettet Kategorier Lokalt nytKommenter artiklen

Bizz Up havde blandt andre inviteret Christina Ibsen, der er bedre kendt som Bubbers ekskone, forbi til at give en personlig fortælling om at falde og rejse sig, og være stærkere end før. Det skete torsdag den 17. november hos Terminalen, Skive Lufthavn.

Livskriser er altid ubelejlige 

Livskriser har det med at dukke temmelig ubelejligt op og de fleste af os går ikke fri. Christina Nørby Ibsen er en af dem, som blev ramt, og så med hele Danmark som tilskuer.

Med afsæt i sin skilsmisse trækkede Ibsen med et glimt i øjet på sine egne erfaringer, sorger og glæder, og brugte humor og ironi da hun i sit foredrag trak sig selv og andre i samme situation op til overfladen.

Christina Nørby Ibsen var i 30 år gift med en kendt dansker. Ibsen er sygeplejerske og podcastvært for hittet ”For altid forandret”.

Bobler, tapas og gode råd til overlevelse i livskriser

Aftenen startede med velkomst bobler og en lækker omgang tapas. Hvorefter aftenens spændende program startede. Programmet var spækket med emner som velvære, hvordan kroppen arbejder med livskriser og depression, hypnose, en personlig fortælling af Christina Ibsens rejse og kamp, hvordan livskriser også kan være en gave og om at passe godt på sin krop ift. sundhed, kost og motion.

”Normalt arrangerer vi events til erhvervslivet hvor der netværkes og deles gode tricks. Men vi så et kæmpe potentiale for at lave et aftenevent til private – og det har vist sig at være en succes. Jeg tror, at vi alle sammen kan bruge inspiration til at håndtere svære perioder i livet, både hvis det handler om dit eget liv, eller en du er tæt på. Vi har lavet et program, som kommer bredt omkring velvære, sundhed og gode råd, og vi håber alle deltagerne kommer hjem med ny viden og redskaber i bagagen,” fortæller Camilla Sevelsted, eventkoordinator hos Bizz Up.

Eventen blev udsolgt, og det betød at 51 deltagere var samlet til en intim og lærerig aften.

At rejse sig fra en livskrise – hvordan?

Det var der mange gode eksempler på i går aftes. Deltagerne fik gode råd med hjem, men også personlige fortællinger fra alle oplægsholderne.

En af oplægsholderne fortalte om, hvordan coronanedlukningen og en positiv graviditetstest – samt en partner som blev syg med stress – ændrede hendes liv. Hun sadlede om og blev selvtstændig, og i dag ejer hun en virksomhed, som gør det muligt for kvinder at have ’’mig tid’’, hvor det er okay at lade støvsugeren blive i skabet derhjemme.

En anden oplægsholder gjorde deltagerne klogere på hvordan følelserne arbejder i vores krop, helt fra nyfødt – og hvordan man kan arbejde med dem. Det vigtigste budskab var, at alle følelser – positive og negative – alle har et budskab med sig, og det er vigtigt at bearbejde dem bedst muligt.

Christina Ibsen, som var aftenens hovedperson, fortalte en meget billedlig og smuk historie, om hendes følelser gennem hendes skilsmisse – hvilke følelser der kom frem, hvordan hun bearbejdede dem og hvordan der er at komme på den anden side. Hun pointerede rigtig smukt, at ingen følelser er forkerte – det er okay at være vred og ked af det.

Mange spændende og lærerige oplæg, på en aften med fokus på livskriser, hvordan man rejser sig og hvordan man kan bearbejde følelser på den ene eller anden måde.

Lokale tilbud

Nyeste annoncer

Lokalt nyt

Skive Museum bliver til Skive Kunstmuseum
Skive Museum bliver til Skive Kunstmuseum
Staten giver flot karakter til MUSEUM SALLING
Staten giver flot karakter til MUSEUM SALLING
Karolines Hus åbner påskeudstilling
Karolines Hus åbner påskeudstilling
Årets første billedskole på Skive Museum
Årets første billedskole på Skive Museum
Sæsonåbning 2024 på Museum Salling
Sæsonåbning 2024 på Museum Salling
230 til livlig generalforsamling i Fjordland
230 til livlig generalforsamling i Fjordland
”Det er så vildt, at det faktisk blev en film”
”Det er så vildt, at det faktisk blev en film”
Musiker viser filmdebut i KCS
Musiker viser filmdebut i KCS