GURLIS BIOGRAFFEST

Oprettet Kategorier Lokalt nytKommenter artiklen

Gurli Gris inviterer til biograffest i Cinema4 i KulturCenter Skive (KCS) i vinterferien!

‘Gurlis biograffest’ byder på 10 helt nye afsnit af ’Gurli Gris’ inklusiv 5 sange og 11 kortfilm, der inviterer børnene til at synge og danse med i salen.

Filmen varer kun 65 min. (eks. reklame og trailers) og med Gurli og venner leger skabes et trygt rum – perfekt til den første biografoplevelse for de små.

Visningerne er med danske stemmer, og det bliver en festlig og farverig omgang, der nok skal kalde på smil og latter hos de små.

BOB MARLEY: ONE LOVE // ARTCINEMA4 Fra 15.02.24

Hvem elskede egentlig ikke lyden af Bob Marley (1945-1981)? Det gjorde og gør mange af os, og nu viser ArtCinema4 i KCS den helt store hyldest til musikere,

‘Bob Marley: One Love’ er en varm fejring af det liv og det musik-ikon, som inspirerede flere generationer med sit budskab om kærlighed og sammenhold.

For første gang kommer historien om Bob Marley på det store lærred, hvor publikum kan opleve den stærke historie om de mange udfordringer, men også rejsen bag sangeren og musikerens revolutionære musik.

Der venter publikum en stor oplevelse, som rammer højt på enhver skala for det autentiske: ‘Bob Marley: One Love’ er produceret i samarbejde med Bob Marleys familie.

DUNE 1 // CINEMA3 Event 21.02.2024

Cinema4 i KulturCenter Skive glæder sig i stor stil til senere at vide andet kapitel af det store værk, ’Dune’. Som optakt viser biografen ved et festligt event onsdag den 21. februar.

Her kommer to af de lokale filmnørder, Dennis og Martin fra den lige så lokale podcast ’Filmfædre’ introducerer og genopfrisker det første kapitel. Det sker under overskriften ’Dune – fra bog til film’.

Under introen serverer vi kaffe og sandkage, og med i billetten er en voucher til gratis Pringles, når filmens mange fans kommer og løser billet til Dune del 2.

CHRISTIAN OG ÅNDERNE // SKIVE THEATER 22.02.2024

Skive Theater inviterer torsdag den 22. februar alle til en aften i selskab med ånderne og Christian Viborg.

Han fortsætter succesrækken af klarsynsdemonstrationer. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe tydelige, præcise beskrivelser og beskeder til publikum fra ”afdøde” familiemedlemmer og venner fra den åndelige verden. En aften i trygge og kærlige rammer med fokus på nærvær og kærlighed.

I løbet af aftenen vil deltagerne få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv og få clairvoyante beskeder. Der er også mulighed for at stille spørgsmål om egne oplevelser eller hvordan et medium arbejder.

Christian forstår at formidle med højt humør og stor energi, empati og stor præcision. En aften med livsenergi, healing, glæde, tårer, alvor og humor. En aften med kærlige beskeder fra dem, vi kender, som har forladt denne verden.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle – det er en naturlig evne, vi alle har, da vi bruger vores fem sanser.


CHRISTIAN FUHLENDORFF // “ÆRLIG TALT” KCS 22.02.2024

Christian Fuhlendorff er klar med sit nye solo-show – ”Ærlig talt”. Han beskriver selv standup komik som ”artig, ufarlig og alle mine jokes er familievenlige …”

Siden sit seneste anmelderroste og bedst-sælgende show, ”Det’ sjovt”, er Christian Fuhlendorff blevet ældre og sjovere. Han er blevet 40 år siden sidst, datteren har fået en hest, han har været på endnu en all inclusive ferie og ALLE fester er nu officielt blevet skiftet ud med par-middage og forældremøder – alligevel slår Christian Fuhlendorff fast, at han aldrig har været et sjovere sted i livet. På toppen af rutsjebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende mennesketyper der findes – nemlig unge og gamle.

Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør Christian Fuhlendorff status over første halvdel af sit liv og tager hul på anden del. Tidspunktet kunne ikke være bedre. Han er for gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Han lever i en verden, han kender bedre dag for dag – men forstår mindre og mindre. Det er perfekt til komik!

Der bliver nul sange, fyrværkeri eller udklædning, lover Christian Fuhlendorff, bare en omgang god gedigen stand up. Ærlig talt, så er det på den scene, han de sidste 20 år har hørt hjemme. Så hvis du har lyst til at høre en tyndfed, tyndhåret og tyndbelæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024. Som Christian Fuhlendorff siger:

”Der skal grines, før vi dør.”

Lokale tilbud

Nyeste annoncer

Olielampe

Olielampe

Olielampe

200,-

20 apr kl. 15:35

Lokalt nyt

Mange gæster i KCS og Skive Theater
Mange gæster i KCS og Skive Theater
Staten giver flot karakter til MUSEUM SALLING
Staten giver flot karakter til MUSEUM SALLING
Karolines Hus åbner påskeudstilling
Karolines Hus åbner påskeudstilling
Årets første billedskole på Skive Museum
Årets første billedskole på Skive Museum
Sæsonåbning 2024 på Museum Salling
Sæsonåbning 2024 på Museum Salling
230 til livlig generalforsamling i Fjordland
230 til livlig generalforsamling i Fjordland
”Det er så vildt, at det faktisk blev en film”
”Det er så vildt, at det faktisk blev en film”
Musiker viser filmdebut i KCS
Musiker viser filmdebut i KCS